"Aldatmak" dizisinin finalinde adalet yerini buluyor

Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’yu buluşturan "Aldatmak" dizisi görkemli bir finalle veda ediyor.

"Aldatmak" dizisinin finalinde adalet yerini buluyor

“Aldatmak” dizisi iki başarılı sezonun sonunda ekran yolculuğunu tamamlıyor. 

Atv’nin TIMS&B Productions imzalı dizisinin son çekim gününde Vahide Perçin’in canlandırdığı ‘Güzide’ karakterinin evinin bahçesinde tüm ekip bir araya geldi.


"Aldatmak" dizisinin finalinde adalet yerini buluyor


Birsen Altuntaş'ın haberine göre
dizinin yarın ekrana gelecek büyük finalinde iki oyuncu ölüyor, adalet yerini buluyor. 

Vahide Perçin pasta kesilen ekip buluşmasında “Çok yoğun çalıştığımız iki yıl geçirdik, bu iki yıl boyunca birlikte olduğumuz için teşekkür ederim. Tüm ekip, yolumuza aydınlık verdiniz, iyi ki siz olmuşsunuz. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.



"Aldatmak" dizisinin finalinde adalet yerini buluyor - Resim : 2


Dizinin başarılı yönetmeni Murat Saraçoğlu, "Tims&B ve Vahide Hanımla ikinci projemdi, çok güzel geçen iki yılı geride bıraktık. Sizlerle beraber olduğumuz için çok mutluyum ve teşekkür ediyorum" diye konuştu.



"Aldatmak" dizisinin finalinde adalet yerini buluyor - Resim : 3


Dizinin yapımcılarından Timur Savcı “Her şey bir toz bulutuyken en başta Vahide Hanım ve Ayfer Hanım’la birlikte oturup konuşmuştuk. Bu işin iki sezon boyunca başarıyla devam etmesinin arkasında bir sürü gizli kahraman var. Şu an bizimle olan ve olmayan tüm arkadaşlarımıza, bize çok iyi ev sahipliği yapan kanalımız atv’ye teşekkür ediyorum” derken Savcı’nın ortağı Burak Sağyaşar da İki yıl boyunca bizimle yürüyen, Aldatmak’ın elde ettiği başarıyı sürdürmeyi sağlayan oyuncularımıza, kamera arkası ve proje ekiplerimize, kanalımız atv’ye ve seyircilerimize çok teşekkür ederiz” açıklamasını yaptı.