Aleyna Tilki'ye şantaj yaptığı iddia edilen kişi konuştu

Aleyna Tilki'nin kimlik ve özel bilgilerinin sosyal medyada dolaştığını bilgi vermek üzere babası ve menajerine mesaj atan ve hakkında 4 yıla kadar hapisle dava açılan İ.Y., konuştu.

Aleyna Tilki'ye şantaj yaptığı iddia edilen kişi konuştu

Aleyna Tilki’nin kimlik ve özel bilgilerini babası ve menajerine atan İ.Y. hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Olaya ilişkin yürütülen davada devam ediyor.

Sanık İ.Y. Aleyna Tilki'nin bilgilerini göndermesinin nedenini onları uyarmak olduğunu ve bundan dolayı para almadığını söyledi.


Aleyna Tilki'ye şantaj yaptığı iddia edilen kişi konuştu


"BEN KENDİSİNE ŞANTAJ YAPMADIM"

Sabah Gazetesi'nden Oğuzhan Uysal'a konuşan İ.Y. iyilik yapmak isterken başının yandığını amacının şantaj yapmak olmadığını belirterek, "Ben Aleyna Tilki’nin bilgilerini bir sayfada gördüm.

Sonra kendisine yazdım. İşte sizin bilgilerinizi gördüm. Bunlar paylaşılmış diye gönderdim. Kendisi görmeyince sekreterine yazdım. Kendisi bana suç attı.

Güya bu bilgileri ben çıkarmışım gibi benden şikâyetçi oldu. Benim bu bilgileri atmamın nedeni kendisinin bilgisi olsun, şikâyetçi olsun diye attım.

Ben kendisine şantaj yapmadım. Kendisinden parada almadım. Kendisiyle hiç konuşmadık bile bunları görmüş ve şikâyetçi olmuş direk hiç bana sormadan" diye konuştu.

ALEYNA TİLKİ'NİN BİLGİLERİ HALA İNTERNETTE

Ayrıca İ.Y'nin internette gördüğünü söylediği Aleyna Tilki’ye ait bilgiler hala erişime açık.

Bu videolarda Aleyna Tilki'nin e-okul notları ve kişisel bilgileri yer alıyor.