11 milyonluk hesabını silen Can Yaman Instagram'a geri döndü

Geçen haziran ayında "Sandokan" dizisinin çekimlerine yoğunlaşmak için 11 milyon takipçili instagram hesabını silen Can Yaman 10 ay sonra yeni hesap açtı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Can Yaman geçen yıl veda ettiği sosyal medyaya geri döndü. Ay Yapım imzalı El Turco dizisi dünyada 21 Mart’ta, ülkemizde ise 2 Nisan’da Gain‘de yayınlanacak olan Can Yaman instagram sayfası açtı.




Geçen haziran ayında Sandokan dizisini çekerken bütün dikkatini işine vermek istediği için 11 milyonluk hesabını silen Can Yaman, 10 ay sonra kendisine yeni bir sayfa açtı.

Dakikalar içinde Yaman’ın hesabı 50 bin takipçiye yaklaştı.






Can Yaman yeni afişini yayınladığı El Turco dizisine ait kamera arkası görüntüleri paylaştı.

Önceki hafta Mısır’ın başkenti Kahire’de 3 farklı peynir reklamı çeken, geçen hafta Sandokan dizisinin global tanıtımı için Londra’ya giden Yaman, 18 Mart’ta da dizilerinin izlenme rekoru kırdığı Brezilya’ya uçacak ve Rio de Janeiro‘da sevenleriyle buluşup bir dizi etkinliğe katılacak.

Mauro Icardi ile Wanda Nara arasında şiddet davası Meriç Aral cephesinden son dakika haberi Fikret Orman - Tuğba Coşkun aşkı bitti Raif Dinçkök - Seda Boyraz aşkı sona erdi Özcan Deniz: "Çocuğumun hakkını kimseye yedirmem" 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde 'Beril' gelişmesi