20 gün önce boşanan Rüştü Onur Atilla, şarkıcı Nez ile aşk yaşıyor

10 yıllık evliliğini 10 Haziran’da bitiren Rüştü Onur Atilla’dan boşanma sonrası şarkıcı Nez ile sarmaş dolaş poz vererek aşkını ilan etti.

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Rüştü Onur Atilla, eski eşi Sinem Ayyıldız ile 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı boşanma ile yollarını ayırmıştı.




Boşanma tarihinden 20 gün sonra Rüştü Onur Atilla'dan yeni aşk paylaşımı geldi.



Oyuncu, ünlü şarkıcı Nez ile sahilde çekilen sarmaş dolaş fotoğraflarını yayınlarken; Nez de Rüştü Onur Atilla'nın mayolu bir pozunu "İyi ki" mesajıyla sosyal medya hesabından paylaştı.



"Güldür Güldür"
ile tanınan oyuncu; verdiği kilolarla dikkat çekmişti…



"Akbilimi bile sen dolduruyordun..."

Hürriyet'te yer alan habere göre 2014 yılında hayatlarını birleştiren çiftin ilk çocukları Kemal 2018'de, ikinci bebekleri Uygar ise 2021 yılında dünyaya gelmişti.



Lise aşkıyla evlendiğini her seferinde söyleyen Atilla evlilik yıl dönümünde eşi için "Evlenmeden önce çekilse de en sevdiklerimden biri diye bu fotoğrafı paylaşasım geldi yine. Burada çocuklar yok, nikah yok, arabamız yok, param yok, akbilimi bile sen dolduruyordun buluşabilelim diye" paylaşımı yapmıştı.

Orhan Oğuz'dan flaş açıklama: "Diziyi ben bırakmadım, kırgın ve şaşkınım" Nez ve Rüştü Onur Atilla liseli aşıklar gibi: "Kesinlikle ihanet yok" Uçakta türbülans paniği, çok sayıda yaralı var! Alina Boz ve Umut Evirgen'in tatil keyfi sürüyor Burcu Biricik doğum için geri sayımda! Yeni pozlarına beğeni yağdı Barış Manço'yu oğlu Doğukan mı canlandıracak?