Acun Ilıcalı evlendi, eski eşi Zeynep Yılmaz sevgilisini paylaştı

Acun Ilıcalı'nın Ayça Çağla Altunkaya ile evlenmesinin ardından eski eşi Zeynep Yılmaz sosyal medya hesabından iş insanı sevgilisi Bülent Ciritci'yle pozlarını yayınladı.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre uzun zamandır aşk yaşayan Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya 3 Eylül'de Ortaköy'deki Esma Sultan Yalısı'nda evlendi.

Sanat, spor ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin katıldığı düğün çok konuşuldu, eski eşlerin ne tepki vereceği ise merak ediliyordu.

Baş örtüsü takıp büstiyer giyerek kamera karşısına geçen Şeyma Subaşı, Instagram'da hikayelerinin 1 milyon 200 bin kişi tarafından görüntülendiğini söyledi. Subaşı, "Her şeyi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Sabırlı olun" ifadelerini kullandı.



Zeynep Yılmaz da iş insanı sevgilisi Bülent Ciritci ile çekildiği pozlarını yayınladı.


 


Zeynep Yılmaz'ın sahibi olduğu mimarlık firması, iş insanı Bülent Ciritci'nin kafesinin tasarımını
üstlenmiş ve ikilinin yolu bu sayede kesişmişti.





Arkadaşlıkla başlayan ilişkileri aşka dönmüştü.

Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor Dilan Polat eşi Engin Polat'la fotoğrafını paylaştı