Ada Masalı dizisine yeni isimler

Ay Yapım'ın Star için çekeceği "Ada Masalı" dizisinin oyuncu kadrosu hızla tamamlanıyor.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Alp Navruz (Deniz) ile Ayça Ayşin Turan'ın (Derya) başrollerini paylaşacağı dizi İzmir'de çekilecek. Ali Bilgin'in yöneteceği, Yelda Eroğlu'nun ise yazdığı dizide Nihan Büyükağaç'ın Derya'nın teyzesi Selma Köknar'ı canlandıracağını daha önce ortaya çıkmıştı. Moda tasarım konusunda oldukça yetenekli olan ve terzilik yapan Selma'nın kızı yani Derya'nın kuzeni Nehir'i ise Eylül Ersöz oynayacak. 

Dizinin kadrosuna son olarak Bülent Çolak katıldı. Çolak "Ada Masalı"nda defile organizatörü 'Görkem Doğan' rolüne hayat verecek. Deniz'le (Alp Navruz) yıldızları başlarda pek barışmayacak olan Görkem, adaya geldikten sonra Selma'nın da hayatı değişecek. 

İnci Türkay, estetik iddialarına çocukluk fotoğrafıyla yanıt verdi Katy Perry, konserini yarıda kesip seyirciyi azarladı! Şikayetvar: "MHRS şikayetleri arttı" Can Bonomo ve Melike Şahin 'Tükeniyor Ömrüm'de buluştu Talihsizlikler Feyza Civelek'in peşini bırakmıyor Oyuncu Arif Pişkin'den son dakika haberi