Adnan Oktar cezaevinde imaj değiştirdi

Suç amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel saldırı gibi suçlardan bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar’ın, hükümlü olarak yattığı Edirne Cezaevi’nde imaj değiştirdiği ortaya çıktı.

MedyaRadar'ın haberine göre suç amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel saldırı gibi suçlardan bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan, hükümlü olarak da Edirne Cezaevi’nde yatan Adnan Oktar’ın imaj değiştirdiği ortaya çıktı.

Sakallarını uzatan Oktar’ın yeni hali, 'kedicik' ismiyle bilinen kadın müritleri tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Ebru Yılmaz Atilla adlı bir hesap, söz konusu fotoğrafın tarihinin 12 Ekim 2021 olduğunu yazdı.

Damla Sönmez'den Cannes çıkarması! Kıyafetiyle tam not aldı Bomba transfer! Ertan Saban iddialı diziye dahil oldu Sezon finali yapacak olan "Kral Kaybederse" dizisine şaşırtan transfer Ahmet Kural, ikinci kez baba olacak Sıla Türkoğlu: "Ata ile tanıştığımda hayatımda biri vardı" Bebek bekleyen Başak Gümülcinelioğlu Cannes'ın kırmızı halısında