Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir takibi bıraktı

Setteki arkadaşlıkları aşka dönüşen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir cephesinde sular durulmuyor.

"Yalı Çapkını" dizisinde 'Seyran' karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu ile 'Ferit'e hayat veren Mert Ramazan Demir aşk yaşamaya başladı.



İlişkileri hakkında konuşmamayı tercih eden Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını'nın sezon finali yapmasının ardından yurt dışına tatile gitti.



Evlendikleri ve balayına çıktıkları iddia edilen ünlü çift; tatil dönüşü haklarında çıkan haberleri yalanladı. Hayranları tarafından hem özel hayatlarında hem de ekran uyumu çok beğenilen ikili arasında sular durulmuyor.




Akşam Gazetesi'nin haberine göre Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun Instagram'da birbirlerini takipten çıkması sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.






Birçok sosyal medya kullanıcısı olayın fark edilmesinin ardından binlerce yorumda bulundu.


İkili hakkında "Dizi başlayınca barışırlar", "Acayip toksik ilişki bunların ki...", "Büyük aşk sona erdi", "Gündemden düşmemek için yapıyorlar bence" ve "Ergenlik dönemi sevgililiği..." denildi.

Cindy Crawford'un kızı, 31 yıl sonra aynı elbiseyi giydi Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor