Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir barıştı mı?

"Yalı Çapkını" dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in ilişkisi çok konuşulmuştu. Çift şu günlerde ayrılık yaşıyor.

Başrolünde yer aldıkları "Yalı Çapkını" dizisi final yapar yapmaz İspanya'ya tatile çıkan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir; tatil sonrası birbirini takipten çıkartarak ayrıldıkları ortaya çıkmıştı.


Ayrılık yaşayan iki ünlü oyuncu Beril Pozam ve Ersin Arıcı'nın düğününde ilk kez bir araya gelse de barışma sağlanamadı.



İki oyuncunun barışıp barışmayacağı merak konusu olurken Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programında eski sevgililerin arasının iyice açıldığı söylendi.



Pınar Eliçe, "Mert ile Afra'nın arası epey açıldı. Hayranları da bu durumdan oldukça rahatsız. Aldığım duyuma göre beraberliklerinin bitmesinin en büyük sebeplerinden biri Mert Ramazan Demir. Afra ile yeniden bir araya gelmek istemiyor. Bu ilişkiyi istemiyor" iddiasını dile getirdi.

Salih Bademci bomba bir role hayat verecek Ferdi Tayfur'dan şaşırtan imalı paylaşım Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım İtalya'da evlendi Deniz Akkaya'ya 4 ay 27 gün hapis cezası Petek Ertüre - Serdar Oal aşkı bitti Çağatay Ulusoy'un bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı