Ahu Sungur sunuculuk yapacak

Başarılı oyuncu Ahu Sungur ilk kez sunuculuk yapacak.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre toplumsal konulara olan duyarlılığı ve örnek aile yaşamıyla da adından söz ettiren başarılı oyuncularımızdan Ahu Sungur, çok konuşulacak bir projeye başlıyor.

Şimdiye kadar “Adını Feriha Koydum”, “O Hayat Benim”, “Binbir Gece” gibi unutulmaz dizilerde seyirciyle buluşan Sungur, kariyerinde ilki yaşayacak.

Ünlü oyuncu, BBO Yapım’ın “Bir Şansım Olsa” programının yeni sunucusu oldu.

Show TV’de seyirciyle buluşan, ele aldığı gerçek hayat hikâyeleri ve yüksek reytingleriyle konuşulan program 152. bölümde sezon finali yapacak.

Ara vermeden ekran macerasına devam edecek olan programı artık Ahu Sungur sunacak.

Programın yeni bölümlerinde yine seyirciyi sarsacak, yol gösterecek, ibret oluşturacak insan öyküleri yer alacak.

'Kızılcık Şerbeti' dizisine çok sürpriz isim geliyor Ali Balcı, sevgilisi İpek Karapınar’a evlenme teklif etti 'Şakir Paşa Ailesi' dizisi tamam mı, devam mı? Esra Kızıldoğan “Aile Saadeti” dizisinde Seda Bakan, Müjde Ar ile bir araya geldi Zeynep Koçak ameliyat oldu