Ahu Sungur'un 'Bir Şansım Olsa' programıyla ilgili flaş gelişme

Ahu Sungur'un sunduğu BBO Yapım'ın hafta sonu reytinglerine damga vuran programı "Bir Şansım Olsa" ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

"Bir Şansım Olsa" programı artık yeni kanalında seyirciyle buluşacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre yayınlandığı günden itibaren reyting başarısıyla adından söz ettiren ve Türkiye dışında iki ülkeye de satışı gerçekleşen “Bir Şansım Olsa” Star TV’de seyirciyle buluşacak.



Yaşanmış gerçek hikayelerin konu edildiği, “Bir Şansım Olsa” cumartesi günü ilk bölümüyle Star TV’de izleyiciyle buluşacak.

Sunuculuğunu başarılı oyuncu Ahu Sungur’un üstlendiği “Bir Şansım Olsa”, yaşamdan etkileyici hikayeleri seyirciyle buluşturuyor.

Pişmanlık duyanların, ikinci bir şans isteyenlerin başvurduğu, ‘keşke’lerine çözüm aradığı bir program olma özelliğini taşıyan “Bir Şansım Olsa”da “Zaman makinesine girip, hayatınızla ilgili neyi değiştirmek isterdiniz?” sorusuna cevap arıyor.

'Bahar' dizisinin ünlü oyuncusundan son dakika haberi Adile filminin bir oyuncusu daha belli oldu Halit Ergenç'ten çocuklarının fotoğrafını çeken muhabire: "Ne olur hepsini sil" Hande Soral'dan oğlu Ali'ye: "İyi ki doğdun ömrüm" Aslı Bekiroğlu 9 saat süren bir operasyon geçirdi Eşi Şimal'in vefatıyla yıkılan Necati Arıcı'dan vefasızlara sitem