AK Partili vekil Yakup Taş ve ailesi de enkaz altında!

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili de etkileyen 7.4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesinin enkaz altında olduğu öğrenildi.

Habertürk'te yer alan habere göre Türkiye'yi sarsan depremde AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesinin enkaz altında olduğu kaydedildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Taş'ın bulunduğu yere ulaşıldığını, kurtarılması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

İzzet Antebi gece turlarında Emre Altuğ bu kez ritmi artırdı Zeynep Sever Demirel 2.5 ayda 20 kilo verdi Şevval Şahin sevgilisi Burak Ateş Bebek'te objektiflere yansıdı Çağla Şıkel: "Kaynanalık yapacak biri değilim" Metin Arolat'ın otopsi raporunda şoke eden ayrıntı