Akmerkez'den, Cumhuriyetin 101’inci yılına özel sergi

Akmerkez, ‘Atatürk Fotoğrafları Sergisi’ni bu sene de Cumhuriyetin 101’inci yılına özel olarak yeniden düzenliyor.

11 Kasım’a kadar devam edecek ve tüm ziyaretçilere açık olacak sergide, TRT arşivlerinden derlenen ve Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının cumhuriyete uzanan zorlu mücadelesini yansıtan seçilmiş fotoğraflar yer alacak.

Akmerkez, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir sergi düzenliyor. Ziyaretçilere Cumhuriyete giden yolda gösterilen kararlılığı ve mücadeleyi hatırlatacak olan ve Cumhuriyetin 101’inci yılına saygı duruşu niteliğindeki sergi, 11 Kasım’a kadar görülebilecek.



CUMHURİYET BAYRAMI KONSERİ

Eyüboğlu Büyük Orkestrası konseri, bu yıl da Akmerkez’de Cumhuriyet coşkusunu müzikle yaşatacak. Cumhuriyetin 101’inci yılına özel olarak hazırlanan repertuvar, 29 Ekim günü saat 17:00’da gerçekleşecek.

DHA

Mustafa Sandal - Melis Sütşurup krizinin nedeni belli oldu! Birkan Sokullu - Eda Gürkaynak aşkında her şey yolunda Ayla Çelik ve Kenan Işık yasak aşk mı yaşıyordu? Almeda Abazi ameliyata alındı! Sağlık durumu nasıl? Serenay Sarıkaya'nın annesi ve Cansu Tosun'un babasının olaylı aşkı sürüyor Zeynep Sever Demirel'den eşini şaşırtan sözler: "Kararları alan benim"