Ali Erkazan eski rol arkadaşına çok sert çıktı

40 yıllık oyuncu Ali Erkazan konuk olduğu "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" adlı magazin programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ali Erkazan, 'En Son Babalar Duyar' dizisinde damadı rolünü canlandıran Levent Ülgen’in kendisine karşı nankörlük ettiğini söyledi.

“Onu diziye ben aldırdım” diyen Erkazan, “Nankörlüğünden ötürü, beni satmasından dolayı hayatım boyunca affetmeyeceğim Levent Ülgen vardır. Bir daha hayat beni onunla hiçbir zaman karşı karşıya getiremez” diye konuştu.

“ONA TEKLİFİ BEN GÖTÜRDÜM”

Yaşanan olayların perde arkasını anlatan Ali Erkazan, "En Son Babalar Duyar dizisine bir damat aranıyordu ben Levent’i lokantada yemek yerken gördüm, teklifte bulundum. ‘Abi sen tamam diyorsan ben hazırım’ dedi. Ben de hemen yetkilileri aradım, her şeyi ben konuştum. Nasıl oynaması gerektiğine kadar anlattım" dedi.

Jennifer Lopez, doğum günü öncesi Antalya'da konser verecek Sibel Taşçıoğlu, 'Pembe'nin sonuna' şaşırdı Caner Topçu'dan kendisini sevmediğini söyleyen Rabia Soytürk'e yanıt Nursel Köse'den erken veda Aslı Gökyokuş'tan Hümeyra'nın şarkısına yeni yorum Edis'ten "Yaktın Beni" sürprizi