Altın fiyatlarında yeni rekor: Gram altın fiyatı 3 bin lirayı aştı

Ons altın fiyatları tarihi yüksek seviyesine ulaşırken, ons altın fiyatları ve dolar/TL kuru üzerinden hesaplanan gram altın fiyatları da rekor kırdı. Gram altında 3 bin lira seviyesi aşıldı.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre altın fiyatları, ABD seçimleri ve Ortadoğu'daki çatışmalara ilişkin belirsizlikler ve başlıca merkez bankalarının faizleri düşürmesiyle başlayan yükselişini sürdürerek yeni tarihi zirvesini gördü.

Altının ons fiyatı yeni haftada rekorunu 2 bin 732,9 dolara çıkardı.

Ons altın fiyatlarından destek bulan gram altın fiyatları ise 3 bin TL seviyesini aştı.

Ons altın fiyatları ve dolar/TL kuru üzerinden hesaplanan gram altın fiyatları haftanın ilk gününde 3 bin 12 TL'ye kadar ulaştı. 

Altının yükselişinden destek bulan gümüş de 12 yılın zirvesine yaklaştı. Gümüşün ons fiyatı 34,11 dolarla Kasım 2012'den bu yana en yüksek seviyeyi test etti.

Saat 09.40 itibarıyla gram altın fiyatları 3 bin 3 liradan işlem görüyor. 

Aynı dakikada ons altın fiyatları ise 2 bin 727 dolardan işlem görürken gümüşün ons fiyatı 34,16 dolardan işlem görüyor.

Hülya Koçyiğit'ten garip istek: "Aslışah'ı görüntülemeyin" Kanal 7'nin iki dizisi hakkında şaşırtan gelişme Cemiyet hayatını sarsan bebek: "Yavrumun babası Raif Dinçkök..." Aslıhan Güner: "Fatma Girik'e benzetilmek gurur verici" Suphi Tekniker hayatını kaybetti Şenay Gürler, Gülse Birsel'e sahip çıktı