Anıl Şallıel'in albümü yıldız isimleri buluşturdu

Türkiye'deki caz müziğinin en üretken ve başarılı isimlerinden saksafon sanatçısı Anıl Şallıel, birbirinden başarılı 15 sanatçının bir araya geldiği ‘’Anıl Şallıel ve Arkadaşları’’ proje albümünü yayımladı.

Sevilen şarkıları günümüz soundu ve güncel melodilerle yorumlayan Anıl Şallıel, projenin prodüktörlüğünü, müzik direktörlüğünü, düzenlemesini ve yapımını tek başına üstleniyor.

Mix ve mastering çalışmalarının tamamı ise Emin Macbayli imzası taşıyor.

Genç yaşına rağmen birçok popstar ve caz sanatçısı ile aynı sahneyi paylaşan ve birçok ismin albüm kayıtlarında yer alan Anıl Şallıel’in proje albümünde Dedublüman, DOU, Elif Buse Doğan, Gripin, Gülçin, İlyas Yalçıntaş, Koray Avcı, Melek Mosso, Melis Fis, Sakiler, Selin, Sheyh Ree ft. Ozbi, Tuğçe Kandemir ve Tuğkan yer alıyor.

Anıl Şallıel, albüm ile ilgili duygularını: "17 senedir sektöre verdiğim emeklerin bir karşılığı olarak çok değerli sanatçı dostlarım ile harika bir cover projesi hazırladık. Türk pop müzik sektörüne özel bir albüm kazandırmış olmaktan, Avrupa ve Amerika standartlarında bir iş olduğundan dolayı gerçekten çok mutluyum. Hayallerime ortak olan Warner Music TR gibi dünya devi bir şirket ile bu projeyi gerçekleştirdiğimiz için mutluluğum tarifsiz. Tüm müzik sektörüne hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde dile getiriyor.

'Anıl Şallıel ve Arkadaşları' albümünde yer alan tüm şarkıları kliplendiren sanatçı, bu özel proje için çekilen tüm klip çalışmalarında yönetmen Emrah Özbilen ile çalıştı.

Ebru Gündeş - Murat Özdemir evliliğinden son dakika haberi Yasmin Erbil'den babasının sevgilisine tepki Arda Turan'dan oğluna devasa pasta Hadise'nin yeni sevgilisi ortaya çıktı! İpek Filiz büyük acıyla sarsıldı! Şoke eden ölüm Nafaka mağduru Nazan Özen: "Ufuk Özkan bana 'Git garsonluk yap' diyor"