Ankaraspor'da Özköylü rüzgarı esecek!..

Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek Ankaraspor, geçen sezon Kayseri Erciyesspor'u Spor Toto Süper Lig'e taşıyan yeni direktörü Osman Özköylü ile bir artı bir yıllık sözleşme imzaladı.

Ankaraspor kulüp binasındaki imza töreninde Genel Menajer Ender Yurtgüven ile Teknik Direktör Osman Özköylü hazır bulundu.

Genel Menajer Yurtgüven konuşmasında, 2009-2010 sezonu başında küme düşürülen Ankaraspor'un 4 yıl aradan sonra şampiyonluk parolasıyla yeni sezona başlayacağını belirterek, "Üzülerek söylüyorum, yaptığımız açıklamalarla bir kamuoyu yaratamadık. Yeni sezon hazırlıklarımızla beraber yeni bir sayfa açıyoruz. Bize yapılanları unutuyoruz, kırgınlıklarımızı unutuyoruz. Türk futbol tarihinde bir ilk yaşayacağız. Hedefimiz şampiyonluk olacak. Düştüğümüz yerden dimdik kalkarak hakkımız olan Süper Lig'e yükseleceğimizi düşünüyoruz." dedi.

Yurtgüven, şampiyon bir takımın şampiyonluk ruhu taşıyan insanlarla çalışması gerektiğine vurgu yaparak bunun için Osman Özköylü ile anlaştıklarını dile getirdi.

Özköylü'nün şampiyonluk yaşamış tecrübeli bir insan olduğuna işaret eden Yurtgüven "Kendisiyle sevinçleri paylaşacağız. Şu anda 11 futbolcuyla görüştük. Geçen sezon 1461 Trabzon'da forma giyen Emrullah Kokoç ve Ankaragücü'nden Mert Erdoğan ile büyük oranda anlaştık." diye konuştu.

ÖZKÖYLÜ: HEDEF SÜPER LİG

Ankaraspor ile bir artı bir yıllığına anlaşma imzalayan çiçeği burnunda teknik direktör Osman Özköylü de Ankaraspor'da olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Özköylü, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu zor görevi bana teslim edip, benden bu görevi isteyen yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bazı şeyler zor gibi gözükse de biz bu heyecanla çok güzel işler yapacağımızı umut ediyorum. En üstten en alta kadar birlik ve beraberlik içinde çalışarak Ankaraspor'u layık olduğu yere çıkaracağız. Ankaraspor'u layık olduğu yere çıkarmak için çalışmaları başlattık. Genel Menajerimiz ve yönetim kurulu üyelerimizle transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Kolay bir iş değil, sıfırdan bir takım oluşturacağız. Hedefimiz şampiyonluk, hedefimiz Süper Lig. Kaliteli oyuncuları takıma kazandırarak, hedefimize ulaşmak istiyoruz."

Özköylü'nün yardımcılığını ise Cengizhan Baskın, İlker Püren, Fatih Çardak, Uğur Okur, Mustafa İşçelebi yapacak.



Ümit Erdim - Seda Çınar çiftinin evliliği neden bitti? Metin Arolat, 52 yaşında hayatını kaybetti Oyuncu Emrah Altıntoprak hakkında son dakika gelişmesi Beren Saat'in yeni projesindeki partneri belli oldu Cezaevinden çıkan Bahar Candan: "Özüme döndüm" Narin Güran cinayetinde sır perdesi aralandı! İtirafçı: "Katil, amca Salim"