Anne ve 4 çocuğu sobadan sızan gazdan zehirlendi

Aksaray’da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen, anne ve 4 çocuğu hastanede tedaviye alındı. Çocukların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Güzelyurt ilçesi Ihlara beldesinde yaşayan Döne Koçak (38) ile çocukları Ravza Dudu (16) Buse (13) İkra Naz (8) ile Furkan Efe Koçak’tan (2) haber alamayan yakınları sabah saatlerinde eve geldi.

Yakınları, anne ve çocuklarını yarı baygın yatarken buldu.

İhbar üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. 5 kişi ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aile bireylerinin, sobadan sızan gazdan zehirlendikleri belirlendi.

Durumları ağır olan Ravza Dudu, Buse, İkra Naz ve Furkan Efe Koçak; Konya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Döne Koçak ise tedavisinin ardından taburcu oldu.

DHA

Betül Demir'den sürpriz aşk itirafı Gupse Özay'dan Hande Erçel hakkında olay sözler Azra Akın'ın tedavisi sürüyor Afra Saraçoğlu - Mert Ramazan Demir krizi 'Yalı Çapkını' setine olumsuz yansıdı Evliliğin eşiğinden dönen Derya Şensoy yeni aşka tutuldu! Burcu Esmersoy'un merak uyandıran sessizliği