Arda Turan ev parasına saat aldı

Barcelona'da top koşturan temsilcimiz Arda Turan, saat tutkusu için paraya kıydı. 29 yaşındaki futbolcu Patek Philippe'in 5130P Mecca saati için 140 bin dolar (430 bin TL) ödedi.

AMKSpor'da yer alan habere göre saatlere düşkünlüğüyle bilinen Barcelonalı futbolcu Arda Turan koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. 1 milyon euroluk koleksiyonu olan yıldız futbolcu yeni saati için paraya kıydı.

Turan, dünyaca ünlü saat markası Patek Philippe’in 5130P Mecca modelinden satın aldı. Arda’nın koleksiyonu, Rolex, Vacheron Constantin, Franck Muller ve Audemars Piguet gibi dünyanın en pahalı markalarından oluşuyor.

Turan’ın geçtiğimiz temmuz ayında sevgilisi Aslıhan Doğan’a da 11.600 Euro'ya (40 bin lira) pırlantalı Rolex Datejust Jubilee marka saat aldığı iddia edilmişti.

Arda’nın saat tutkusu dışında parasını gayrimenkule ve e-ticarete yatırdığı biliniyor.
Asil Nadir hayatını kaybetti Emre Belözoğlu'ndan yıllar sonra gelen itiraf: "O sırada nişanlıydım" Murat Boz davayı kaybetti, tazminat ödeyecek Tuğçe Tayfur: "Abim hakkında çıkarılan haberlerden dolayı çok üzgün" Mehmet Aslantuğ psikolog aşkını sosyal medyadan açıkladı Pınar Deniz'den karnı burnunda poz