Arda Turan'dan oğluna devasa pasta

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın oğlu Hamza Turan için düzenlenen doğum günü partisindeki devasa pasta dikkat çekti.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Atletico Madrid, Barcelona gibi dev kulüplerde forma giyen Arda Turan şimdilerde Eyüpspor Teknik Direktörlüğü görevini üstleniyor.

Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen ünlü isim son olarak oğlu Hamza için düzenlediği doğum günü partisi ile dikkat çekti.

Hamza Arda Turan'ın devasa pastası sosyal medyada gündem oldu.

Arda Turan ile Aslıhan Doğan, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. İlk oğulları Hamza Arda'yı evlendikleri yıl kucaklarına alan çift, 2020'de Asil Aslan'ın doğumuyla ikinci kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı.

Mutlu birliktelikleri yedi yıldır devam eden ünlü çift zaman zaman özel hayatlarıyla gündeme geliyor.

Son olarak büyük oğulları Hamza Arda'nın doğum gününü kutlayan ünlü çift bu mutlu günlerini büyük bir organizasyonla kutlamayı tercih etti.

Aslıhan Doğan oğlu Hamza için futbol temalı ve ışıklı büyük bir pasta yaptırdı.

Hamza Arda Turan'ın devasa pastası kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Hasan Yalnızoğlu'nun vefatı üzüntü yarattı Ebru Gündeş - Murat Özdemir evliliğinden son dakika haberi Yasmin Erbil'den babasının sevgilisine tepki Can Yaman, Coppola’nın film galasının özel konuğu oldu Arda Turan'dan oğluna devasa pasta Hadise'nin yeni sevgilisi ortaya çıktı!