Aşı karşıtı sanayici kardeşler 2 saat arayla öldü

Adana'da 10 gündür hastanede Covid-19 tedavisi gören sanayici Ahmet Haydar Gül ile ağabeyi Ali Gül, dün akşam iki saat arayla hayata veda etti. Kardeşlerin Corona virüs aşısı yaptırmadığı öğrenildi.

Sabah Gazetesi'nden Murat Karaman'ın haberine göre Adana'da uluslararası bir sanayi şirketinin ortağı olan Ahmet Haydar Gül (46) ile ağabeyi Ali Gül (49), 11 Eylül'de hastaneye başvurdu.

Testleri pozitif çıkan kardeşlerden Ahmet Haydar özel bir hastanede, Ali ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Durumları kötüleşen iki kardeş, önceki akşam 2 saat arayla yaşamlarını yitirdi.

İki çocukları olduğu öğrenilen kardeşler, dün Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Survivor'da "yasak aşk" iddiası evliliği bitirdi Sezer Güvenirgil'den endişelendiren haber Kuruluş Osman’ın final bölümde 2 flaş ayrılık Bilal Yiğit Koçak'ın yeni projesi belli oldu Durul Bazan'dan yeni aşk sürprizi Irmak Arıcı Paris'te evleniyor