Aslıhan Doğan Turan hiç ummadığı yerden yara aldı

Arda Turan'ın sosyal medya fenomeni eşi Aslıhan Doğan Turan, tatil için gittiği Marmaris'te şaşırtan bir olay yaşadı.

Sabah Gazetesi'nden İlker Gezici'nin haberine göre Aslıhan Doğan Turan, oğlu Hamza ile birlikte tatildeydi. Ve Selimiye'de bulunan büyük marketlerden birine girip izin almadan çekim yapmaya başladı.

ASLIHAN DOĞAN TURAN'IN ÇEKİMİ YARIDA KALDI

Bu duruma görevlilerden müdahale geldi. Yayını sona erdirmek zorunda kalan Aslıhan Doğan Turan, "Çekim yapmamıza izin vermediler. Biz de tıpış tıpış teknemize döndük" yorumunda bulundu.

Çekim için izin almadan hareket eden Aslıhan Doğan Turan, "Aldıklarımı teknede gösteririm" açıklamasında da bulundu.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı Maldivler'de Volkan Konak'a acı veda Olgun Toker'in son görüntüsü gündem oldu Esra Bilgiç evliliğe tövbe mi etti? "Uzak Şehir"in Boran'ı iki koldan geliyor Merhum ressamın vasiyeti davalık oldu