Aslışah Alkoçlar'dan bebeğine babyshower partisi

Cemiyetin ünlü isimlerinden Aslışah Alkoçlar, yakın zamanda kucağına alacağı oğlu için babyshower partisi düzenledi. Partiye sadece Alkoçlar'ın yakın arkadaşları katıldı.

Yeşilçam yıldızı Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar doğuma sayılı zaman kala, doğacak oğlu için bir babyshower partisi düzenledi. Alkoçlar'ın partisine sadece yakın arkadaşları katıldı.

Anne adayı parti için mekan olarak evinin bahçesini tercih etti.

Genç isim, renkli yaz elbisesiyle beğeni topladı. Alkoçlar, bu anlara ait kareleri Instagram hesabında da paylaşmayı ihmal etmedi.

Caner Topçu'dan kendisini sevmediğini söyleyen Rabia Soytürk'e yanıt Sibel Taşçıoğlu, 'Pembe'nin sonuna' şaşırdı Nursel Köse'den erken veda 110 kilo veren Aslı Samat'ın keyfi yerinde Aycan Varış: "Sevgilimi güvenlik kamerasından yakaladım" Şıvga Gerez kanserle mücadele ediyor