Asuman Tuğberk Yolaç vefat etti

Asuman Tuğberk Yolaç; 48 yıllık eşi efsane sunucu Erkan Yolaç'ın vefatından 14 gün sonra hayatını kaybetti.

Televizyonun fenomen yarışmalarından 'Evet-Hayır'ın sunucusu usta isim Erkan Yolaç uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 16 Mayıs'ta vefat etmişti.



Bir süredir sağlık sorunları yaşayan 1970 Türkiye Güzeli Asuman Tuğberk Yolaç; 48 yıllık eşi Erkan Yolaç'ın vefatından 14 gün sonra, bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.





Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre
 Asuman Tuğberk Yolaç'ın vefatını TRT'nin eski yönetmenlerinden Nazif Arda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu...

ASUMAN TUĞBERK YOLAÇ KİMDİR?

Asuman Tuğberk Yolaç, 30 Kasım 1951 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi. 1970 yılında Türkiye Güzeli seçildi. 1976'da Erkan Yolaç ile evlendi.



Asuman Tuğberk Yolaç, 14 gün önce 48 yıllık eşi Erkan Yolaç'ın vefat haberiyle sarsılmıştı.



Sacitaslan.com olarak Sayın Asuman Tuğberk Yolaç hanımefendiye Allah'tan rahmet; kederli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz...

Uzun süredir gözlerden uzak olan ünlü isim, kanserle mücadele ediyor Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber Beren Saat setlere rekor ücretle dönüyor Eski dost olan iki aktör, nasıl karşı karşıya geldi? İtalya'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yurda döndü Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e olay sözler: "Ayıp, ayıp..."