Atiye: "Yapay zekadan korkuyorum"

Üçüncü çocuğunu kucağına alan şarkıcı Atiye, önceki gün eşi Erol Sebebci ile İstanbul'da bir doğum günü partisine katıldı. Çift, tarzıyla bütün bakışları üzerine topladı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Atiye, önceki gün eşi Erol Sebebci ile İstanbul'da bir doğum günü partisine katıldı.





Üçüncü çocuğunu kucağına alan şarkıcı, "Her seferinde bambaşka duygular ve heyecan yaşıyorum. Kişilikleri farklı..." dedi.





Yapay zekayla ilgili de konuşan Atiye, "Yapay zeka korkutuyor. Bir röportajım oldu, korkutucu..." diye konuştu.

Senem Kuyucuoğlu'nun vücudu yandı İzzet Çapa'dan Mehmet Aslan'ın tepki çeken mesajına tokat gibi yanıt! Prens Harry, ailesiyle barışmak istediğini söyledi Hande Erçel bu sene Cannes'a gidecek mi? Bebek sahibi olan çift kriz yaşıyor! Tolgahan Sayışman- Almeda Abazi çifti, ailece Dubai tatilinde