Aydilge yeni klibini eşine emanet etti

Yazın coşkusuna ve enerjisine yakışan hit şarkılar nerede, diye bekleyenlere, Aydilge yeni şarkısı ile ''Ben Geldim'' dedi.

Ssöz ve bestesi Aydilge'ye ait olan "Ben Geldim", kıpır kıpır duygusu ve anlamlı sözleriyle, içinizi ısıtacak ve oturduğunuz yerden sizi ayağa kaldıracak bir ritme sahip.

Kendine has tarzı ve besteci, söz yazarı kimliği ile rakiplerinden sıyrılan Aydilge, yeni şarkısıyla yazın en güçlü şarkılarından birine imza atıyor. 

Klipte Tablo Canlandı

Kendisi gibi müzisyen ve keman sanatçısı olan eşiyle mutlu bir evlilik süren Aydilge, klibin yönetmenliğini de eşine emanet etti.



Dansçıları ile beraber renkli sahnelere imza atan Aydilge, şarkısında zorbalara, yalancılara, çıkarcılara meydan okuyor.

Aydilge'ye dansçıların yanında eşlik eden bir diğer isim ise duvardaki tablo oldu.

Yapay zeka yöntemiyle canlandırılan tablodaki kadın, yer yer Aydilge'nin şarkısına da eşlik ederek ilgi çekiyor. 

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur’un başı eşinin borçları yüzünden dertte! 'Kızılcık Şerbeti' oyuncusu hakkında flaş gelişme Hadise cephesinden bomba haber Özge Ulusoy iş insanı sevgilisinin doğum gününü kutladı: "Kral Faruk..." Dr. Ender Saraç cinsel istismar davasından beraat etti Magazin dünyası Doğukan Güngör ve Aleyna Kalaycıoğlu'nu konuşuyor