Aynı davette buluşan güzel oyuncular şıklık yarışı yaşadı

Dilan Çiçek Deniz, Hafsanur Sancaktutan, Berrak Tüzünataç gibi isimler önceki akşam Akmerkez'in 30. Yıl davetinde bir araya geldi.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre Dilan Çiçek Deniz, Hafsanur Sancaktutan, Berrak Tüzünataç, Nevbahar-Ali Koç, Ali Sabancı, Cem Hakko, Ümit-Cem Boyner ve Elif Dürüst gibi isimler önceki akşam Akmerkez'in 30. Yıl davetinde bir araya geldi.



İş, sanat, cemiyet ve moda dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı davette ünlü isimler, şıklık yarışına girdi. 



Hafsanur Sancaktutan iddialı takımıyla göz kamaşatırdı.

Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in aşkı sona erdi Gül Onat sevenlerinden dua istedi 'Kral Kaybederse' dizisinde şaşırtan ayrılık 30 kilo veren Ata Demirer zayıflama sırrını açıkladı Elvin Levinler'den çocuk sorusu yönelten takipçisine sert tepki Esra Bilgiç sevgilisi Faruk Sabancı ile tatile çıktı