Ayşenur Arslan Halk TV'den ayrıldı mı?

Halk TV'de "Medya Mahallesi" programıyla ekrana gelen usta haberci Ayşenur Arslan, kanaldan ayrıldığı yönündeki iddialarla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Halk TV programcısı gazeteci Ayşenur Arslan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden Halktv'den ayrıldığına yönelik mesajlar aldığını söyledi.

Söz konusu iddiaların doğru olmadığını duyuran Arslan, "Sadece, ciddi olmasa da ekrana çıkmamı engelleyen bir sağlık sorunu ve tedavisi için birkaç günlük mola..." dedi.

Arslan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili dostlar, 'Halk TV’den ayrılmışsın' diye mesajlar alıyorum. Kesinlikle doğru değil. Sadece, ciddi olmasa da ekrana çıkmamı engelleyen bir sağlık sorunu ve tedavisi için birkaç günlük mola.. Pazartesi ekranda görüşmek üzere...."

Uzun süredir gözlerden uzak olan ünlü isim, kanserle mücadele ediyor Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber Eski dost olan iki aktör, nasıl karşı karşıya geldi? Okuma provaları süren 'Platonik Aşk'ta büyük kriz çıktı Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e olay sözler: "Ayıp, ayıp..." İtalya'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yurda döndü