Bahar Candan'dan ablası Nihal Candan'a bomba suçlama: "Eski sevgilimle..."

Geçen haftalarda cezaevinden tahliye edilen sosyal medya fenomeni Bahar Candan, ablası Nihal Candan'ın eski sevgilisiyle ilişki yaşadığını duyurdu.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçundan 16 Kasım 2023'te tutuklanan sosyal medya fenomeni Bahar-Nihal Candan kardeşler geçen haftalarda tahliye edilmişti.

Bahar Candan'dan ablası Nihal Candan'la ilgili şoke eden paylaşım geldi.

Candan, ablasının eski sevgilisiyle birlikte olduğunu iddia etti.

"ABLAM ESKİ SEVGİLİMLE"

Instagram hesabından "Ablam eski sevgilime takmış durumda" diyerek açıklama yapan Bahar Candan, daha sonra ablasının kendi sevgilisi ile gittiği oteli paylaştı.



Hatta ablasının eski sevgilisi ile aynı odada kaldığını da iddia etti.





"ANNEM, ABLAMI BENİM SEVGİLİME VERMİŞ"

Ablasının resmen evli olduğunu yazan Candan sonra da "Kocası ablama bakmak istemiyor diye annem ablamı benim sevgilime vermiş. Ben çok yalnızım ruhen çöküşteyim. Bana yardım edin sesimi kimse duymuyor" ifadelerini kullandı.




Zeynep Bastık'tan hastane odasından paylaşım Ünlü piyanist Grinko'dan Ankara'da konser Serenay Sarıkaya ve Mert Demir neden ayrıldı? Kızılcık Şerbeti’nde bazı oyunculara yol göründü! Yasemin Kutsi'den Kasım 2024 Burç Yorumları Ankaralı Turgut çocuklarını evlatlıktan reddetti