Bakan Fidan, yarın Suudi Arabistan'a gidecek

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Suudi Arabistan'ı ziyaret edecek.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Sayın Bakanımız, 28 Ocak 2025 tarihinde Suudi Arabistan'a bir ziyaret gerçekleştirecektir" denildi.

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre; Bakan Fidan'ın Suudi Arabistan'daki görüşmelerinde, uluslararası toplumun Suriye'deki yeni yönetimle angajmanının artmasının önem taşıdığını, Suudi Arabistan'ın bu doğrultudaki yaklaşımının takdirle karşılandığını, Türkiye'nin, Suriye'ye yönelik yaptırımların kaldırılması konusunda Suudi Arabistan'la iş birliğini önem verdiğini ve Gazze’de sağlanan ateşkesin kalıcı hale getirilmesi için uluslararası toplumun İsrail üzerindeki baskısını artırması gerektiğini vurgulaması öngörülüyor.

DHA

Defne Joy Foster'ın oğlu Can ilk kez konuştu Defne Samyeli ve Derin Talu gülme krizine girdi Demet Şener'den kavga çıkaracak açıklama: "'Öyle bir şey yok' demişti..." Gonca Vuslateri ile Levent Yaşar çifti kızları Asya'nın 1. yaş gününü kutladı Özcan Deniz geceyi çadırda geçirdi Aslı Enver: "Canım kızım, tıpkı ben"