Barış Falay 'Kerpeten Ali'yi andı

'Ezel' dizisinin Kerpeten Ali'si, 'Paramparça'nın Harun'u, 'Medcezir'in Selim Serez'i Barış Falay, 16 yıldır kendisi gibi oyuncu olan Esra Ronabar'le mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Posta Gazetesi'nin haberine göre geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir programda evliliğinden bahseden Barış Falay, "Zorlukları var tabi. İkimiz de bir koşturmadayız. Bireyler birbirine güvenmedikten sonra iyi bir hikaye çıkmaz ortaya. Sanırım onu güzel tahsis ettik. 13 yaşında bir çocuğumuz var" şeklinde konuşmuştu.



'SENARYOLARI OKUYORUM' 

Çift, önceki gün Nişantaşı'nda bir dönercide objektiflere yansıdı.

Gazetecilerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Barış Falay "Yaz tatili güzel geçti, dinlendik, Çeşme'de kafa dinledik, onun haricinde senaryoları okuyorum, kısmet bakalım" dedi.



'NE MUTLU BİZE' 


Ünlü oyuncu bir döneme damgasını vuran "Ezel" dizisindeki 'Kerpeten Ali' karakterinin repliklerinin aradan yıllar geçmesine rağmen sosyal medyada sıkça kullanılmasına ise "Sağ olsunlar, iz bırakabildiysek ne mutlu bize" yorumunda bulundu.

Yıldız futbolcunun aile saadeti Nur Fettahoğlu'nun aklı '5 çocuk'ta kaldı Arda Güler, 3 milyon dolara villa aldı Nicole Kidman ile poz veren Aras Aydın'ın eşinden 'kıskançlık' sözleri 'Son Kare' dizisine yakışıklı konuk İlhan Şen'e sürpriz projeden teklif