Bayrampaşa'da su basan alt geçitte mahsur kalan minibüs şoförü: "Camı kırarak çıktım"

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından Bayrampaşa Maltepe alt geçidini su bastı.

Yağmur suyuyla dolan alt geçitte 2 araç mahsur kaldı.

Belediye ekiplerinin çalışmalarının ardından 2 araç olay yerinden kaldırıldı.

Alt geçitte mahsur kalan minibüs şoförü Nurettin Çakır, "Araba suya gömüldü. Bende camı kırarak çıktım. Minibüs boştu, yolcu olsa boğulurdu" dedi.

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde etkili olan sağanak yağışın ardından Bayrampaşa-Maltepe metro altgeçidini su bastı. Metrelerce yükselen yağmur suları arasında bir minibüs ve panelvan mahsur kaldı.

Suyun içine gömülen araçlardan vatandaşlar kendi imkanlarıyla çıktı. Belediye ekiplerinin alt geçitteki suyu tahliye etmesinin ardından, alt geçitte mahsur kalan 2 araç çekici yardımıyla çekildi. Alt geçitten araçların çekilmesinin ardından geriye çamur yığını kaldı. Ekiplerin alt geçitteki temizlik çalışmaları sürüyor.

'SU 2 DAKİKA İÇİNDE 10 METREYE ÇIKTI'

Altgeçitte suya gömülen minibüste mahsur kalan Nurettin Çakır o anları anlattı. Çakır, "Su 2 dakika içinde 10 metreye çıktı. Araba iki boy kadar suya gömüldü. Ben de camı kırarak çıktım. Alt geçide girdiğimde su iki karış vardı. Minibüs boştu, ben zor çıktım. Yolcu olsa boğulurdu" dedi.

DHA

Cindy Crawford'un kızı, 31 yıl sonra aynı elbiseyi giydi Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor