Bensu Soral: "Reyting kaygısı taşımıyorum"

Bensu Soral ve eşi Hakan Baş, önceki akşam Etiler'de mekandaydı.

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre mekandan beraber çıkan çift, aracın içinde kısaca soruları yanıtladı.

Soral, "Yemeğe geldik. Okuduğumuz projeler var. Hazırlık aşamasındayız. Sonuç olarak her şey güzel ve yolunda. Bir çok projeyi de merak edip takip ediyorum" dedi.



Bir dönem televizyon dizilerinde yer alırken reyting korkusu yaşadığını dile getiren Bensu Soral, şöyle konuştu: "Bende bir dönemlerde vardı o korku. Artık korkum yok ama çok güzel ve değerli bulduğum işler de kısa zamanda yayından kalkabiliyor. Artık biraz şansa verdim bu işi. Önemli olan bizlerin bu işi en iyi şekilde yapıyor olması. Devam edip etmemesi seyircinin takdiri. Ben bir sinema filmi hazırlığındayım şu an. Çok heyecanlıyım."


Kanseri yenen Şimal'den çok üzücü haber Yılmaz Kunt iddialı diziye transfer oldu İsmail Demirci'den üzen veda Deniz Akkaya kaybetti! Mahkemeden karar çıktı Gonca Vuslateri: "Kızım bana 'Anne' dedi" Bengü 'Kızılcık Şerbeti'yle gönderme yaptı