Beren Saat'in yeni projesi sete çıkıyor

Beren Saat, Yiğit Özşener (Barış) ve Furkan Andıç’ı (Cem) buluşturan “Gizli Dolap” filminin çekimleri önümüzdeki hafta başlıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “Gizli Dolap” Prime Video’nun OGM Pictures imzalı yeni filmi olarak dikkat çekiyor.

Filmde başrol oyuncusu Beren Saat, “Rengin Alaz” adlı gazeteciye hayat verecek.

Caner Alper ve Mehmet Binay’ın yöneteceği, Burcu Görgün’ün ise kaleme aldığı filmde çok başarılı bir kadın oyuncu da Beren Saat’e başrolde eşlik edecek.

Son olarak “Ömer” dizisinde hayat verdiği Şükran rolündeki muhteşem oyunculuğuyla beğeni toplayan ve bu sezon da “Leyla” dizisinde seyirci karşısına çıkan Gamze Karaduman “Gizli Dolap” filminde “Zeyno”yu canlandıracak.

Gecekonduda yaşayan ve kamyon şoförü Hamza’yla mutsuz bir evliliği olan “Zeyno” hem monoton hayatına renk katıp hem de para kazanmak için OnlyFans sayfası açar ve yüzünü gizleyerek özel görüntülerini paylaştığı bu gizli macerası onun yolunu ünlü gazeteci Rengin’le kesiştirir.



Çok konuşulacak bir hikâye örüntüsüne sahip olan filmde çok farklı sosyal statüdeki evli bu iki kadının bir amaç uğruna yan yana gelmesinin ardından birçok sosyal konuya da dikkat çekilecek.

Bu sosyal çözümlemelerin merkezinde ise özel içerik sunulacak para kazanılan OnlyFans uygulaması yer alıyor.

Geçen yıl OnlyFans’a toplumun ahlak yapısını bozduğu ve özellikle gençler üzerinde olumsuz etki yarattığı gerekçesiyle ülkemizde erişim engeli getirilmişti.

Yeni sezonda hangi oyuncu ne kadar kazanacak, rekor kimde? Sosyetik düğünde Şeyma Subaşı-Hande Erçel krizi Metin Arolat'ın son anlarını mekanda bulunan seyirci anlattı İzzet Yıldızhan'dan evlenen oğluna büyük jest Tomris Giritlioğlu hayata gözlerini yumdu Gülşen cenaze sonrası çıktığı sahnede fenalaştı