Bergüzar Korel'in paylaşımı bilinmeyen gerçeği ortaya çıkardı

"Binbir Gece" isimli dizinin setinde tanışıp beraberlik yaşamaya başlayan, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç 2009 yılında dünyaevine girmişlerdi.

15 yıl önce meslektaşı Halit Ergenç ile evlenen merhum Tanju Korel ve Hülya Darcan'ın kızı Bergüzar Korel'in bu evlilikten üç evladı oldu.



Instagram hesabını aktif kullanan Korel, yıllar önce annesi, babası ve eşinin yer aldığı 'Zeybek Ateşi' adlı diziden bir sahne paylaştı.




Korel, paylaşımına "Annem, babam ve Halit aynı sahnede. Sene 2001 sanırım. Birbirlerine sarılırken şu günü nereden bileceklerdi. Hayat..." yorumunu ekledi.

Yönetmen Ted Kotcheff hayatını kaybetti İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı tutuklandı Gizem Karaca hamile pilatesi ile doğuma hazırlanıyor Nazlı - Hacı Sabancı evliliği bitiyor mu? Hacı Sabancı babalık kararına itiraz etti İstanbul Valiliği'nden öğretmen ataması ve tayin iddialarına ilişkin açıklama