Beril Pozam'a sevgilisinden şok! Takibi bıraktı!

Star TV'de ekrana getirilen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrolleri paylaştığı "Yalı Çapkını" dizisinde rol alan güzel oyuncu Beril Pozam, 'Suna' karakteri ile adından söz ettiriyor.

Başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelen Beril Pozam, kendisi gibi oyuncu olan Erdem Kaynarca ile gözlerden uzak bir aşk yaşıyordu.



Güzel oyuncu geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda, "Özel hayatımı bilen biliyor. Çok da özellikle konuşmak istemiyorum. Sakladığımız bir şey yok. Bilen de biliyor zaten. Çok güzel gidiyor" ifadelerini kullanmıştı.




BERİL POZAM İLE ERDEM KAYNARCA AYRILDI

Ünlü çift Beril Pozam ile Erdem Karaca cephesinden kötü haber geldi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre ikili ilişkilerini sessiz sedasız sonlandırma kararı aldı.






Karaca, Pozam'ı sosyal medyada takip etmeyi bıraktı.


Beril Pozam ise eski aşkını takip etmeye devam ediyor.

Bülent Uygun’un kızı hayatını kaybetti Beren Saat ve Kenan Doğulu bebek heyecanı mı yaşıyor? Hande Erçel'den Maldivler kaçamağı Oyuncu Özlem Çınar'dan yürek yakan veda Tolgahan Sayışman, yoğun bakımda tedavi gören babasının son durumunu açıkladı Okan Buruk ve Afra Saraçoğlu aşk mı yaşıyor?