Beykoz Belediye Başkanı hakkında tutuklama talebi

Beykoz Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında belediye başkanı Alaattin Köseler'in de bulunduğu şüpheliler sağlık kontrolü için hastaneye sevk edilmişti. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirilen Köseler de dahil 18 kişi tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Beykoz Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruştuma kapsamında, 4 gündür gözaltında bulunan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in de aralarında bulunduğu 18 kişi tutuklanmaları talebiyle Beykoz Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildi.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı‘nda ifadeleri alınan Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve Özel Kalem Müdürü Veli Gümüş dahil 18 şüpheli tutuklanmaları talebiyle Beykoz Sulh Ceza Mahkemesine gönderildi.

4 şüpheli halkında ise adli kontrol talebinde bulunuldu.

DHA

Müge Boz: "Evde eşimle görev dağılımı yaptık" Tolga Çevik'ten çok üzücü haber! Gösterisi ertelendi Neslihan Atagül bebeğiyle kuaföre koştu Yasemin Özilhan güzellik için eksi 90 derece kabine girdi Şükrü Özyıldız, Sibil Çetinkaya'yı çoktan unutmuş 41 yaşına basan Aslı Enver: "Bu sene kendim için bir dileğim yok"