Birce Akalay'dan Cannes'a giden artistleri eleştiren Esra Dermancıoğlu'na sert yanıt

Cannes polemiği büyüyor... Birce Akalay, Esra Dermancıoğlu'nun Cannes'a giden Türk meslektaşlarına yönelik, "Utandım... Orada onlar değil, ben olmalıydım" şeklindeki eleştirisine karşılık verdi...

Esra Dermancıoğlu, Cannes'a giden Türk meslektaşlarıyla ilgili ani bir çıkışta bulunmuş; "Keşke çıplak yürüyüşler yerine iki kelime laf edebilecek insanlar gitseydi. Ben utandım" şeklinde ifadeler kullanmıştı.


Habertürk'ün haberine göre geçtiğimiz günlerde Cannes'a giden Birce Akalay, İstanbul'da döner dönmez bir etkinliğe katıldı.







Akalay, Esra Dermancıoğlu'nun Cannes'a giden Türk oyuncularla ilgili eleştirileriyle ilgili yorum yaptı.


Birce Akalay; "Hiç yorum yapmak istemiyorum. Genel olarak çok ayıp buluyorum. Çok konuşup polemik yaratmak istemiyorum. Sevmiyorum bu tarz polemikleri. Sadece ayıp buluyorum bu kadar" şeklinde konuştu.

Hazal Kaya'dan Ayşegül Çıdamlı'ya 12 yıl sonra sert yanıt Halil Ergün diziden Meltem Cumbul yüzünden mi ayrılıyor? Umut Akyürek kızının bağımlı olduğunu söyleyerek yardım istedi! Burcu Esmersoy beyazlayan saçlarını boyatmıyor Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi aşkı, yakışıklı aktör yüzünden mi bitti? Oğuzhan Koç ile Hazal Subaşı ilk kez görüntülendi