BM, İstanbul'daki Rusya-ABD diyaloğunu değerlendirdi

BM Genel Sekreter Sözcüsü Dujarric, İstanbul'da gerçekleştirilen Rusya-ABD heyetleri görüşmesini değerlendirdi. Dujarric, iki ülke arasında yapılan görüşmelerden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Rusya ile ABD arasında İstanbul'da gerçekleştirilen görüşmelerin ardından bu iki ülke arasındaki diyaloğun memnuniyetle karşılandığını duyurdu.

Dujarric, düzenlediği basın toplantısında, “ABD ve Rusya arasında çözülmemiş meseleleri çözmeye yönelik her türlü diyalog memnuniyetle karşılanmalıdır” ifadelerini kullandı.

DHA

Sunucu Nursel Ergin kanserin pençesine düştü Nesrin Cavadzade hastanelik oldu! İrem Helvacıoğlu kilolu görüntüsüyle objektiflere yansıdı Beyhan Benardate'nin cenaze programı belli oldu Ezgi Mola'dan Enis Arıkan açıklaması: "Alakam yok" Özgür Turhan ve Deniz Bağdaş tek celsede boşandı