Bugün hava nasıl olacak?..

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklığının mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredeceğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklığının mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredeceğini bildirdi.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Denizli, Isparta, Burdur çevreleri ile Antalya'nın iç ve yüksek kesimlerinin yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının, ülke genelinde mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyredeceği bekleniyor.

Rüzgar, genellikle kuzey, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege ve Batı Karadeniz açıklarında kuvvetlice (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor. Türkiye'nin güney, iç ve batı kesimlerinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 ila 7 derece üzerinde seyretmesi nedeniyle yüksek sıcaklığın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Bazı illerin hava sıcaklıkları ise şöyle: İstanbul 30, İzmir 34, Antalya 29, Ankara 35, Bolu 33, Samsun 28, Trabzon 27, Erzurum 28, Diyarbakır 39, Batman 40.

Yeni sezonda hangi oyuncu ne kadar kazanacak, rekor kimde? Sosyetik düğün, cemiyet hayatını buluşturdu Sosyetik düğünde Şeyma Subaşı-Hande Erçel krizi Metin Arolat'ın son anlarını mekanda bulunan seyirci anlattı İzzet Yıldızhan'dan evlenen oğluna büyük jest Tomris Giritlioğlu hayata gözlerini yumdu