Bülent Ersoy'un babası toprağa verildi

Bülent Ersoy'un önceki gün vefat eden babası Fikret Erkoç, son yolculuğuna uğurlandı

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre Eylül ayında evinde düşmesi sonucu hastaneye kaldırılan Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç, dün yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz yıl annesini kaybeden ünlü sanatçı, bu kez de babasının ölümüyle sarsıldı.

Fikret Erkoç için Üsküdar Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Kendisi için getirilen sandalyeye oturan Ersoy, cenazenin başından bir an olsun ayrılmadı.

"SOL KOLUM DA GİTTİ"

Ersoy, "Ne söylenir böyle zamanda... Anneciğim ölmüştü, sağ kolum gitmişti. Şimdi babacığım öldü, sol kolum da gitti" diyerek büyük üzüntüsünü dile getirdi.

Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya tepki Kıvanç Tatlıtuğ'un uzun yıllardır savaştığı hastalık ortaya çıktı Eski Yeşilçam oyuncusu bıçaklanarak öldürüldü Settar Tanrıöğen: "Param bitmek üzere" Özge Gürel bebek mi bekliyor? Lucas Torreira'dan Devrim Özkan'a şaşırtan beğeni