Burak Özçivit “Mahmool Makfool” isimli Arap filminde

Kuruluş Osman’ın 6. Sezon çekimlerine hazırlanan Burak Özçivit, Dubai merkezli Alamiya şirketinin Türkiye ortak yapımı sinema filminde rol alıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Burak Özçivit bu yaz Akli Film’in Halid Bin Velid filminde rol alacaktı.

Şirketle el sıkışan Özçivit’in İran’da çekilecek olan filmi ertelendi.

Kuruluş Osman’ın 6. sezonuna hazırlanan yakışıklı oyuncu yeni bir film anlaşması yaptı. 



“Mahmool Makfool”
 adlı filmin Dubaili yapımcısı Wesam Kattan, Türk yapımcısı Tayfur Aydın…

Karim Abouzeid’in yönetmen koltuğuna oturduğu film Dubaili 3 kadının, ünlü bir Türk oyuncuyu (Burak Özçivit’i) görmek, onunla tanışabilmek için İstanbul’a gelişlerini ve hayal ettikleri kaçırma fikrinin gerçeğe dönüşmesi sonucu yaşanan çekişmeyi anlatıyor.



Cast direktörlüğünü Tümay Özokur’un yaptığı filmde Levent Can usta bir tetikçiyi, Melih Özkaya ise Burak Özçivit’in arkadaşı Serkan’ı canlandırıyor.

Hazal Filiz Küçükköse'de Dubaili 3 kadının Burak Özçivit’i kaçırma fikrinin gerçeğe dönüşmesiyle yaşanan olayların anlatıldığı “Mahmool Makfool” filminde rol alacak.



“Zeynep” karakterini canlandıracak başarılı oyuncu böylece Emmy ödüllü “Kara Sevda” dizisinde birlikte abi kardeşi canlandırdığı Burak Özçivit’le yıllar sonra bir araya gelecek.

Filmin çekimleri devam ediyor.

Uzun süredir gözlerden uzak olan ünlü isim, kanserle mücadele ediyor Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinden müjdeli haber Beren Saat setlere rekor ücretle dönüyor Eski dost olan iki aktör, nasıl karşı karşıya geldi? İtalya'da evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım yurda döndü Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'e olay sözler: "Ayıp, ayıp..."