Burak Özçivit'in The Broadway etkinliği iptal edildi

Yakışıklı Burak Özçivit’in tanıtım yüzü olduğu parfüm markasının Pakistan’da yarattığı izdiham görüntüleri, İngiltere’deki lansmanı ‘güvenlik’ nedeniyle iptal ettirdi.

İngiliz polisi, Burak Özçivit’in İngiltere’nin Bradford şehrindeki The Broadway alışveriş merkezinde yapacağı parfüm lansmanında güvenliği sağlayamayacağını belirtti.




Patronlar Dünyası'nın haberine göre
bunun üzerine lansman iptal edildi.


İngiliz polisi, Burak Özçivit’in Pakistan’da verdiği lansmana benzer kaotik bir ortamın oluşacağını raporladı.




Alışveriş merkezi başlangıçta bunun "sağlık ve güvenlik nedenlerinden ve polisin tavsiyesinden" kaynaklandığını söyledi.




The Broadway'den yapılan güncel açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Maalesef Janan Fragrances'taki Burak etkinliği sağlık ve güvenlik nedenleriyle iptal edilmek zorunda kaldı. Bu durumun yol açabileceği hayal kırıklığı için özür dileriz."




Hande Erçel eski rol arkadaşını unutmadı 'O Kız' dizisinin yakışıklı başrolü, iddialı projeyle dönüyor Su Burcu Yazgı Coşkun paraya para demiyor Serenay Sarıkaya'dan sosyal medyada konuşulan paylaşım Defne Samyeli'nin kızları: "İstesek zengin koca bulurduk" Hande Erçel ile Barış Arduç’u buluşturan dizi haziranda yayında