Burcu Esmersoy beyazlayan saçlarını boyatmıyor

Sunucu Burcu Esmersoy, beyazlayan saçlarını boyatmama kararı aldığını "Erkekler takmıyor ben niye takayım?" sözleriyle açıkladı.

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programına konuşan Burcu Esmersoy yoğun çalıştığını söyleyerek bu yaz tatil yapamadığını şöyle açıkladı: "Bodrum'da gelemedim. Eşim bu yaz yeni bir iş üzerinde çalışıyordu ben de onsuz tatil yapmak istemedim. İstanbul'da idim. Başka yere gitsem onu göremeyecektim."





Saçlarındaki beyazlar sorulunca ünlü sunucu, "Ben beyazları boyamıyorum. Ben 10 yıldır bu işin peşindeyim. Erkekler bunu takmıyor ben neden takayım? İşim sıkıntıya girmesin diye, çekimlerde photoshopla uğraştırmamak için boyatıyordum ama artık takmıyorum" ifadelerini kullandı.

İngiliz şarkıcı Adele: "Rihanna ile beraber olmak isterdim" İpek Filiz büyük acıyla sarsıldı! Şoke eden ölüm Halil Ergün diziden Meltem Cumbul yüzünden mi ayrılıyor? Umut Akyürek kızının bağımlı olduğunu söyleyerek yardım istedi! Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi aşkı, yakışıklı aktör yüzünden mi bitti? Hazal Kaya'dan Ayşegül Çıdamlı'ya 12 yıl sonra sert yanıt