Burcu Kara 'Korkumdan ihmal ettim' diyerek zor günlerini anlattı

Beyin ameliyatı geçiren oyuncu Burcu Kara, "Uzun zamandır korkumdan ihmal ettiğim, ama büyüyen bir tümör vardı. Çok karamsar bir tablo çizilmişti" dedi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Burcu Kara doğup büyüdüğü Bursa'nın İznik ilçesindeki köy evini yeniledi ve İstanbul'a dönüşün artık zor olduğunu söyledi.

Kara, "Bu sene İstanbul'a geri dönmek benim için gerçekten çok zor oldu. Ülkenin gündemi, buradaki kaos ve sürekli bizi yıpratan olaylar... Her yaz dönüşü daha da ağır geliyor. Köyde ise her şey çok basit ve sade... Doğayla iç içe, kaygısız bir yaşam var. Kimse seni ne kıyafetinle ne yaptığınla yargılamıyor. Eşim köy kahvesine bayılıyor, orada nefes alıyoruz. İlerleyen yaşla birlikte insanın tahammül sınırları azalıyor. Hele bir de çocuk olunca, daha güvenli ve huzurlu ortamlara ihtiyaç duyuyorsun. Bizim için o köy mükemmel bir kaçış noktası oldu" dedi.




'DERTLERİMİ SEMBOL HALİNE GETİRDİM'

Geçirdiği ciddi beyin ameliyatıyla sağlığına kavuşan Kara, yaşadığı zorlu süreci "Uzun zamandır korkumdan ihmal ettiğim, ama büyüyen bir tümör vardı. Çok karamsar bir tablo çizilmişti. Ama şükürler olsun, üçüncü patolojiden sonra her şeyin temiz olduğuna karar verildi. Şimdi geriye dönüp baktığımda, hayatta yaşadığım tüm dertleri bir sembol haline getirip onlardan kurtulduğumu hissediyorum" sözleriyle anlattı.



Ünlü piyanist Grinko'dan Ankara'da konser Zeynep Bastık'tan hastane odasından paylaşım Serenay Sarıkaya ve Mert Demir neden ayrıldı? Salma Hayek ve Nicole Kidman arasında büyük gerilim Ankaralı Turgut çocuklarını evlatlıktan reddetti Yasemin Kutsi'den Kasım 2024 Burç Yorumları