Buse Terim'e uçakta pasaport şoku

Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, geçtiğimiz hafta Roma'ya ardından da Londra'ya gitti. Buse Terim, Londra'ya giden uçakta koltuk cebine pasaportunu koyup unutunca olanlar oldu. Tüm aramalara rağmen pasaport bulunamadı. Görevliler, Buse Terim'e geri dönmesi gerektiğini söyledi.

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, geçtiğimiz hafta önce Roma'ya ardından da Londra'ya gitti.

İş gereği bir dizi davete katılan Terim, havalimanında büyük bir panik yaşadı.

Londra'ya giden uçakta koltuğun gözüne pasaportunu koyup unutan ünlü isim, bir anda ne yapacağını şaşırdı.

Ardından tüm aramalara rağmen pasaport bulunamadı.

Görevliler, geri dönmesi gerektiğini söyleyince panik olan Terim, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Maalesef pasaportum bulunmadı. Hâlâ nasıl kaybolduğunu anlamıyorum. Çünkü uçakta koyduğum yeri çok net hatırlıyorum. Benim hatam keşke oraya koymasaydım ama olan oldu.''

Roma'dan Londra'ya İngiliz havayolu ile uçuyordum. Pasaportumun fotoğrafı telefonumda olduğu için ve kimliğimle birlikte vizemi sistemden kontrol edince bana kapıda damga basarak geçiş izni verdiler.

Bade İşçil: "Oğlumu geri istiyorum" 'Kavak Yelleri'nin iki oyuncusu yıllar sonra buluştu Pınar Deniz - Kaan Yıldırım nikahından yeni kareler Selahattin Paşalı'nın sevimli kızı sosyal medyada gündem oldu Kabin memuruna saldıran Dilan Çıtak'tan açıklama Güzel Aşklar Diyarı, 23 Eylül’de Kanal D’de başlıyor