Büşra Develi'ye sevgili şoku!

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Eşref Rüya’da rol alan Büşra Develi, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.

Posta Gazetesi'nden Engin Can Dilekli'nin haberine göre Büşra Develi yeni sevgilisi ile yürüyüş yaparken görüntülendi.

Erkek arkadaşı objektifleri görünce telaşlandı. Yolunu değiştirip Büşra’nın şaşkın bakışları arasında yanından uzaklaştı.




Oyuncu “Nereye gitti, kaybettim onu” diyerek muhabirlere sordu.





Yeni aşkının hızlı adımlarla uzaklaşmasının ardından Büşra Develi ‘Polis Çiğdem’i canlandıracağı ‘Eşref Rüya’ için konuşarak şunları söyledi: "Uzun zamandır böylesine iddialı bir televizyon projesinde yer almadım. Çok heyecanlı. Müthiş bir kadromuz var. Çoğumuz birbirimizle tanışıyoruz. Ben sete çıkacağım ilk günü iple çekiyorum."

AVM'de düşüp kafasını çarpan Hülya Koçyiğit'ten üzücü haber Serhat Teoman "Esas Oğlan" dizisinde rol aldığına pişman mı? Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, ayrı mı yaşıyor? Derya Şensoy'un yeni aşk neşesi İki kez evlenip boşanan ünlü çift, üçüncü kez evlilik yolunda mı? Yakışıklı yıldız sokakta bornozla görüntülendi