Büşra Pekin'den sürpriz şarkı atağı

Sözü ve müziği Genco Arı’ya ait bir şarkıyı ünlü oyuncu Büşra Pekin seslendirdi.

Genco Arı’nın “Prodüktör” isimli albümüne Cem Yılmaz, Hande Yener, Göksel, Teoman, Melek Mosso gibi isimlerinden ardından sevilen oyuncu Büşra Pekin de katıldı. 

Sözü ve Müziği Genco Arı’ya ait şarkıyı ünlü oyuncu seslendirdi. 





Dünya çapında başarılara imza atan ve birçok önemli ismi başarıya ulaştırdığı hit parçaları ile müzik dünyasının en önemli figürlerinden olan prodüktör ve piyanist Genco Arı, yaz sonrası “Prodüktör” isimli albümü yayınlayacağını duyurmuştu. 

Süpervizörlüğünü menajer Çağlar Tavşanoğlu’nun üstlendiği projenin koordinatörlüğünü ise ünlü prodüktörün eşi ve başarılı sanatçı Burcu Arı yaptı.

Fikri Karayel, Evrencan Gündüz, Burcu Arı, Günce Koral ve ismi henüz duyurulmayan güçlü isimlerin de yer aldığı albümün önümüzdeki sonbaharda yayınlanması planlanıyor.

Cindy Crawford'un kızı, 31 yıl sonra aynı elbiseyi giydi Tatlıtuğ ailesi yaza dostlarıyla Marathi Adası'nda veda etti İki ünlü oyuncu "Yalı Çapkını"ndan ayrıldı mı? Şaşırtan iddia Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin bebeklerinin ismi belli oldu mu? Pınar Altuğ ile Beren Gökyıldız “Köstebekgiller”de anne kızı oynuyor