Çağla Boz iddialı projenin kadrosuna katıldı

NOW’un MedYapım imzalı dizisi “Korkma Ben Yanındayım”da hikâye hızlandırıldı ve dizi 4. Bölümden itibaren 7 yıllık zaman atlamasıyla devam edecek.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre “Korkma Ben Yanındayım”, MedYapım’ın “Kopuk” isimli dizisinin yerine cumartesi günleri yayına başlamıştı.



Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Didem Balçın ile genç kuşağın başarılı isimleri Nilsu Berfin Aktaş, Eren Ören, Erdem Kaynarca, Durukan Çelikkaya’yı buluşturan dizinin hikâyesi değişti.



Olaylar hızlandırıldı ve 7 yıllık zaman atlamasının ardından diziye yeni oyuncular katıldı.

Son olarak “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisinde seyirci karşısına çıkan Çağla Boz, “Korkma Ben Yanındayım”ın kadrosuna katıldı.




Çağla Boz, dizide 'Gizem' karakterine hayat verecek ve Cihan’ın (Durukan Çelikkaya) sevgilisi rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Hailey Bieber hastalığını açıkladı Defne Joy Foster'ın oğlu Can ilk kez konuştu Demet Şener'den kavga çıkaracak açıklama: "'Öyle bir şey yok' demişti..." Defne Samyeli ve Derin Talu gülme krizine girdi Pelin Karahan'ın bu terliklere verdiği parayı duyanlar şaşırdı Özcan Deniz geceyi çadırda geçirdi