Candan Erçetin'in Bursa konserine sevenlerinden yoğun ilgi

Candan Erçetin, önceki akşam Bursa Kültürpark Açıkhava’da sevenleriyle buluştu.

Yaz sezonu boyunca şehir şehir gezerek müzikseverle buluşan Candan Erçetin, turnesine Bursa’da devam etti.

Sevenlerini “Umrumda Değil” şarkısıyla selamlayan Erçetin, muhteşem performansıyla Bursalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Repertuarında 90’lı yılların parçalarına da yer veren Candan Erçetin, kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerle birlikte hep bir ağızdan şarkılarını seslendirdi.

Konser boyunca harika enerjisiyle bir an olsun tempoyu düşürmeyen Candan Erçetin, programının finalini “Gençlik Marşı”, Mülkiye Marşı” ve “İzmir Marşı” söyleyerek alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Öte yandan “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konseptiyle 14 Ekim Efes Antik Tiyatro’da şef Orhan Şallıel yönetiminde senfonik bir konser vermeye hazırlanan Candan Erçetin, prova hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.



Erçetin, 30 Eylül Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda, 7 Ekim’de Adana Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu'nda, 8 Ekim Gaziantep GAÜN Mavera KSM Açıkhava’da, 20 Ekim’de ise Antalya Açıkhava'da sevenleriyle buluşacak.

Bora Duran evlat acısıyla sarsıldı Ömer Duran'a "Engelli kızına bakmadın" davası Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal’ın yeni aşkı herkesi şaşırttı! Aziz Yıldırım'ın kızları arasında soğuk rüzgarlar esiyor Ünlü oyuncu müjdeli haberi 'Gerçek bir mucize' diyerek duyurdu Bestemsu Özdemir sevgilisini otelde bastı, aldatıldığı kadın tanıdık çıktı!